Comanda

Comanda jaluzele verticale din material textil

Asemeni tuturor produselor noastre, preţurile jaluzelelor verticale textile sunt avantajoase, plata realizându-se fie cash, fie prin OP în contul companiei!

Comanda jaluzele verticale direct la producator!

Termenul de livrare este cuprins intre 24 ore si 48 ore!

Procedura de comanda

Pasul 1
Pentru a comanda jaluzele verticale din material textil de la S & D Design Company, ne puteţi contacta prin e-mail sau telefon, la alegere.
Pasul 2
Odată primit e-mailul dumneavoastră, vă vom da un feedback în cel mai scurt timp. În cazul apelului, veţi primi un răspuns prompt de la serviciul nostru de relaţii cu clienţii.
Pasul 3
Odată ce am stabilit exact cerinţele dumneavoastră referitoare la jaluzelele verticale textile sau alte produse, vom trimite un reprezentant de vânzări la adresa dumneavoastră pentru a vă arăta catalogul cu mostre.
Pasul 4
Reprezentantul nostru de vânzări va efectua toate măsurătorile necesare detaliate pentru a se evita confuzii la livrarea produsului. Vă oferim soluţii personalizate şi concrete.
Pasul 5
Pasul final este livrarea jaluzelelor personalizate alături de montarea realizată de specialişti, pentru a evita orice neplăceri din partea dumneavoastră. Plata se poate face la livrare.