Producator de jaluzele verticale pentru birou și decor acasă

S & D Design Company a fost înfiinţată în 2001. În ultimii zeci ani, am creat un sector de nişă în domeniul jaluzelelor pentru ferestre. Compania noastră fabrică, asamblează şi vinde diferite tipuri de jaluzele. Disponibile în cele mai fascinante culori şi stiluri, puteţi găsi cu uşurinţă varianta optimă pentru nevoile dumneavoastră. Manuale sau electrice, modelele noastre sunt rezistente şi simplu de utilizat.

jaluzele verticale

Produsele noastre sunt cele mai bune de pe piaţă:

Ce face ca jaluzelele noastre să fie cele mai bune de pe piaţă? Instalând produsele noastre, puteţi avea siguranţa unei opţiuni excelente de umbrire. Implementarea este foarte rapidă. Jaluzelele noastre sunt realizate din materiale de înaltă calitate şi au un aspect şic, asigurând un decor excelent la interior. Lista extinsă de produse include următoarele:

*obloane tip rulou
*jaluzele plisate
*jaluzele veneţiene exterioare din aluminiu
*jaluzele verticale realizate din materiale textile sau PVC
*obloane de interior realizate din materiale textile sau bambus
*jaluzele romane textile sau jaluzele romane din bambus
*Panelli
*jaluzele orizontale din aluminiu
*jaluzele veneţiene din lemn
*copertine fixe
*copertine mobile

Jaluzele Verticale Bucuresti

Fiecare dintre aceste produse este realizat din materiale de înaltă calitate, prin urmare sunt rezistente la utilizare îndelungată, având o durabilitate crescută. Sunt foarte simplu de utilizat şi pot fi deschise şi închise în numai câteva minute. Pot controla cu precizie cantitatea de lumină dorită la interior şi pot fi instalate la ferestre de diferite dimensiuni. Instalarea este rapidă, fără a afecta locuitorii sau structura existentă.

jaluzele verticale bucuresti

În plus faţă de obloanele şi jaluzelele exterioare şi interioare, oferim şi plase de insecte. Realizate din materiale rezistente şi durabile, acestea creează un mediu plăcut la interior, menţinând la distanţă insectele zburătoare şi ţânţarii.

Obţineţi umbră şi eleganţă la interior cu ajutorul jaluzelelor noastre verticale:

Stilurile uluitoare şi aspectul unic sunt reprezentative pentru jaluzelele noastre verticale. Acestea aduc cu siguranţă un aspect proaspăt şi elegant, asigurând simultan o notă de răcoare şi confort. Consultaţi modelele noastre pentru a găsi varianta potrivită pentru decorul dumneavoastră interior. Vă oferim produse din materiale rezistente la utilizare prelungită, nefiind necesar să vă preocupe reparaţiile sau înlocuirea.

jaluzele verticale-aluminiu

Cumpararea de la noi este în valoare de banii cheltuiți așa cum am să adere la cele mai bune standarde de calitate și, de asemenea, cel mai bun producator de jaluzele verticale. Oferim, de asemenea, obloane şi plase personalizate în funcţie de nevoi specifice de umbrire şi protecţie contra insectelor.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts