Servicii

Jaluzele Verticale - Servicii

Cel mai mare avantaj şi natura specială a acestor articole sunt constituite de capacitatea de a controla lumina în diferite direcţii, în mod uniform. De asemenea, puteţi controla cantitatea de lumină într-un anumit spaţiu, deschizând jaluzelele într-un anumit mod. De exemplu, printr-o răsucire lejeră, veţi putea întuneca sau lumina interiorul unei camere, puteţi acoperi anumite zone cu umbră sau lumină în funcţie de nevoi. De asemenea, puteţi modifica vizualizarea de la interior sau exterior, după caz, foarte simplu şi fără efort.

Descopera produsele noastre!

Creativitatea este cheia, întrucât tot ceea ce aveţi nevoie este disponibil imediat!

Elemente funcţionale ale jaluzelelor verticaleDispunerea verticală asociată cu aceste jaluzele face ca fiecare fereastră a camerei, respectiv toată camera în sine, să pară mai înaltă decât este în realitate. De asemenea, sunt mai clare ca structură şi mult mai aerisite. Această caracteristică a jaluzelelor poate fi sporită prim combinarea mai multor culori sau prin decorarea părţii frontale a jaluzelelor cu un design individual.

Jaluzele Verticale Textile – iluminarea perfectă a interioarelorAceste jaluzele verticale textile, cunoscute drept lamele, reprezintă o combinaţie între draperii şi jaluzele, cu beneficii asociate ambelor variante. Asigură caracteristica de control al luminii asociată cu aceste lamele verticale flexibile , integrând simultan numeroase caracteristici de protecţie. Materialul textil folosit reprezintă o altă caracteristică adecvată, care satisface cerinţele decorative şi arhitecturale ale utilizatorilor.

Asiguraţi un plus estetic interioarelor dumneavoastră

Cine a spus că jaluzelele verticale din material textil au numai aspect funcţional? Transformaţi-vă interioarele cu un plus de culoare şi stil, cu ajutorul caracteristicilor estetice încântătoare. Funcţiile axate pe aspectul purist al acestor jaluzele sunt înşelătoare, astfel că oamenii preferă în principal funcţia de protecţie solară. Este interesant faptul că sunt mai multe funcţii…în special acum când sunt disponibile mai multe culori, design-uri, modele şi dimensiuni.

Aceste jaluzele verticale se potrivesc perfect cerinţelor de decorare modernă la interior, accentuând liniile clare şi jocul captivant al razelor solare. Atunci când vine vorba despre crearea unui decor, acestea sunt mult mai indicate decât draperiile sau jaluzelele obişnuite.

Nu mai sta pe ganduri!

Dacă doriţi un decor interior fără efort la un preţ avantajos, jaluzelele verticale din material textil de la SD Design vă ajută să faceţi diferenţa!